Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Palandöken Belediyesi yaz tatilinde bin çocuğu sünnet ettirecek

Palandöken Belediyesi yaz tatilinde bin çocuğu sünnet ettirecek

Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaz tatili döneminde ilçedeki bin kadar çocuğu şölenle sünnet ettireceklerini açıkladı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Şehitler Parkı'nda muhtarlarla bir araya geldi....

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:40
Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaz tatili döneminde ilçedeki bin kadar çocuğu şölenle sünnet ettireceklerini açıkladı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Şehitler Parkı'nda muhtarlarla bir araya geldi. Bulutlar, 22 Haziran'da yapacakları 1001 Sünnet Şöleni ile ilgili bilgi verdi. Merkeze bağlı köy mahalle ve merkez mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Palandöken Belediyesi tarafından 22 Haziran Cumartesi günü ilçelerindeki ekonomik durumuna bakmaksızın isteyen bütün vatandaşların çocuklarını sünnet ettireceklerini söyledi. Başkan Bulutlar, şölen havasında gerçekleştirmeyi planladıklar toplu törende bin kadar çocuğu sünnet ettirmek istediklerini belirtti. Sünnet giderlerinin belediye tarafından ücretsiz karşılanacağına değinen Bulutlar, "Kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz kapsamında gerçekleştireceğimiz 1001 Sünnet Şöleni'nde ilçemizde sünnetsiz erkek çocuğu kalmayacak. İlçemize bağlı tüm mahallelerimizde muhtarlarımız aracılığıyla ve belediyemizin tespitleri doğrultusunda çocuğunu sünnet ettirmek isteyen halkımızı şölene davet ediyoruz. Sünnet şölenimizin tüm giyim ve kuşamlarının masrafları tamamen belediyemiz tarafından karşılanacak. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyenler 22 Haziran'a kadar belediyemize veya Kent Konseyimize müracaat edebilirler. Sünnet şöleni hastane ortamında yapılacak.” dedi.

Belediye Başkanı Bulutlar, daha sonra muhtarlara çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Bulutlar, "Palandöken sahip olduğu değerleri ile cazibe merkezi olmayı hak eden ve bu doğrultuda geleceği parlayan yıldızı konumunda olan bir ilçemizdir. Biz de Palandöken Belediyesi olarak ilçeyi geleceğe taşıma adına tüm çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça da sizlerle ve halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Merkez mahallelerimizde ve köy mahallelerimizde yaşanan sıkıntılar ile ilgili birinci ağızdan haber alıp gerekli müdahaleleri yapabiliyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız bizim için çok değerli ve önemli.” şeklinde konuştu.

Palandöken'in kıymetini ancak hep birlikte anlayabileceklerini vurgulayan Başkan Bulutlar, “Palandöken ilçemizin kıymetini hep birlikte anlayabiliriz. Biz kanunlara ve yönetmeliklere harfiyen uyan bir belediyeyiz. Bizde yanlış kararlara ve sürprizlere yer yok. Kanunlar neyi emrediyorsa onu uygulamakla sorumluyuz. Şimdiye kadar halkımızla birlikte hareket ettik. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunları öğrenip çözümler ürettik. Bundan sonra da yine hep birlikte çalışacağız ve üreteceğiz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.