Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa'nın tanıtım eksikliği Tanıtım Merkezi ile giderilecek

Manisa'nın tanıtım eksikliği Tanıtım Merkezi ile giderilecek

Manisa’nın eksikliklerinden biri olan tanıtım, bundan böyle Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü zemin katında açılan Manisa Tanıtım Merkezi ile giderilecek. Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, 37. Turizm Haftası kapsamında Tanıtım...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:35
Manisa’nın eksikliklerinden biri olan tanıtım, bundan böyle Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü zemin katında açılan Manisa Tanıtım Merkezi ile giderilecek. Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, 37. Turizm Haftası kapsamında Tanıtım Merkezi’nde "Manisa’ya Sanal Yolculuk" projesini tanıttı. Proje kapsamında vatandaşlar, ilin tarih ve kültür zenginliklerine sanal alemde ulaşacak.

Karaköse, ilin en büyük eksikliklerinden birinin tanıtım olduğunu söyledi. Genellikle bu durumun çok dile getirildiğine değinerek, “Manisa olarak üzerinde duracağımız en önemli konu tanıtımdır. Tanıtım Merkezimiz'le hem burada yaşayan vatandaşlarımıza hem de misafirlerimize ilimizi en etkili şekilde tanıtmaya çalışacağız. Bu çerçevede iki yıldır sürdüğümüz çalışmalar da var. Manisa’nın en ilgi çekici noktaları, güzellikleri ve farklılıklarını tanıtıyoruz. Buradaki sanal gezintiyle farkettirerek güzellikleri insanlara tanıtıyoruz. Bunlardan biri, sanal Manisa turudur. Burada iki seçenek var; bir tanesi Manisa’dan helikopterle, paraşütle hava çekimleri, diğeri de yürüyerek Manisa çekimleridir. Ayrıca faytonla Mesir korteji çekimlerimiz de var.” dedi.

Hedeflerinin, bu sanal yolculukta insanları adeta canlı bir şekilde yaşıyormuş gibi çekmek olduğunu aktaran İl Müdürü Karaköse, “Ayrıca tablet uygulamalarıyla Manisa’nın kültürel ve tarihi değerlerinin 5’er dakikalık video tanıtımının da olduğu versiyonlar var. Biz bu çalışmayı 1,5 yıldır, hem yurt içi hem de yurtdışındaki fuarlarda ziyaretçilere sunuyoruz. Tanıtım Merkezi’nde farklı uygulamalar da var. Dünyada ve ülkemizde uygulanan ilk teknolojik tasarımı, ziyaretçilerle buluşturmayı hedefliyoruz. Mayıs ayı içerisinde Manisa Tanıtım Merkezi'ni açarak, vatandaşlarımızı bu güzel atmosferle buluşturacağız. Manisa daha heyecan verici, daha ilgi çekici hale gelecek.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.