Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akçay beldesinde Turizm Haftası kutlanıyor

Akçay beldesinde Turizm Haftası kutlanıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı turistik Akçay beldesinde, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla çeşitli faaliyetler düzenleniyor. İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koyulduktan sonra belediye sosyal tesislerinde...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:29
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı turistik Akçay beldesinde, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla çeşitli faaliyetler düzenleniyor. İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koyulduktan sonra belediye sosyal tesislerinde öğrenciler tarafından gösteriler sunuldu. Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bayram Şahin, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Altınoluk Fernur Sözen Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerinden Berke Kaymakçı ve Gülden Begit ise şiirler okudu. Akçay Nihat Tansoy Ortaokulu Halk Oyunları ekibi gösteri yaptı. Hafta dolayısıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ardından Edremit, Akçay ve Altınoluk belediyelerinin Halk Eğitimi merkezlerinin el sanatları kurslarının sergileri açıldı.

Kutlamalara Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Akçay Belediye Başkan Vekili İlhan Balcı, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Meclis Üyesi Zerrin Akgün, İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, DHMİ Kocaseyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya, Turizm Danışma Müdür Vekili Aysel Gökçe, daire ve okul müdürleriyle öğrenciler katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.