Dolar 34,2740
%0.09
Euro 37,6596
%0.16
Altın 2.918,470
%0.3
Bist-100 9.045,00
%0.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yatağan Kaymakamı Tanrıseven: Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeliyiz

Yatağan Kaymakamı Tanrıseven: Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeliyiz

Muğla'nın Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven, devletin varlık sebebinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırarak, hizmetleri ayağına kadar götürmeliyiz." dedi. Türkiye Kömür İşletmeleri...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:11
Muğla'nın Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven, devletin varlık sebebinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırarak, hizmetleri ayağına kadar götürmeliyiz." dedi. Türkiye Kömür İşletmeleri tesislerinde Yatağan Kaymakamlığı'nın evsahipliğinde düzenlenen kahvaltıya kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partilerin başkanları, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Kaymakam Tanrıseven, açılış konuşmasında bu tür etkinlikleri zaman zaman yaparak fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Etkinliği Kutlu Doğum Haftası'na denk getirmek istediğini vurgulayarak, "Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya geldiği bu haftayı daha çok yaşamalı, yaşatmalı, çocuklarımıza ve genç nesillere aktarmalıyız. Bu tür kahvaltılı etkinliklerdeki amacımız, biraraya gelip sorunlarımızı dile getirerek çözüm yolları aramak, aynı zamanda birlik ve dayanışmamızı artırmaktır." ifadelerini kullandı.

Hasan Tanrıseven, ilçelerinin huzurlu ve güvenli bir ortama sahip olduğunu belirterek şunları söyledi: "Özellikle vatandaşlara hizmette tüm kamu kurum ve kuruluşları, belediyelerimiz, il genel meclisimiz ve köy muhtarlarımız üzerine düşeni yapıyor. İlçemizde huzurlu ve uyumlu bir ortam sağladığınız için teşekkür ediyorum. Devletin varlık sebebi, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler burada vatandaşımızın işlerini kolaylaştırırsak, hizmetleri ayağına götürürsek, olabilecek hizmetleri yapıp olamayacakları makul bir şekilde izah edersek, inanıyorum ki üzerimize düşen görevi yapmış olacağız."

Konuşmaların ardından İlçe Müftlüğü tarafından, kahvaltıya katılanlara Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gül hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.