Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pamukova'daki trafik kazasında ölü sayısı 8'e yükseldi

Pamukova'daki trafik kazasında ölü sayısı 8'e yükseldi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, ayva toplamaya giden tarım işçilerini taşıyan kamyonetin yoldan çıkarak ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 8'e yükseldi. Kazada ölen 8 kadın ile yaralanan 12 kişinin kimlikleri de belirlendi....

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 15:01
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, ayva toplamaya giden tarım işçilerini taşıyan kamyonetin yoldan çıkarak ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 8'e yükseldi. Kazada ölen 8 kadın ile yaralanan 12 kişinin kimlikleri de belirlendi.

D-650 Karayolu'nun Hayrettin köyü yakınlarında sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada, ayva toplamaya giden tarım işçilerinin bulunduğu Hüseyin Yiğit yönetimindeki 06 DK 3124 plakalı kamyonet, yoldan çıkarak şarampole düştü. Ceviz ağacına çarparak duran kamyonette yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, Pamukova Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Pamukova ve Geyve Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4'ü daha yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumları ağır olan yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza yerinde ölen 4 kişinin cenazeleri, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Pamukova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yanarak ölen 2 kişinin kimlikleri otopsi sonucu belirlendi. Kazada ölenlerin isimleri şöyle: "Nermin ve Hülya Yeltekin, Serpil Avcı, Hacer Yıldız, Emine Hatun Çöl, Hatice Fidan, Nazlı Gülfer, Nesrin Ağaçdelen."

Kimlikleri tespit edilen yaralıların isimleri ise şöyle: "Nurcan, Duygu, Ahmet, Eren Yeltekin, Ebru ve Sevda Acar, Hüseyin Yiğit ve Müşerref Saraç, Doğan, Seldal ve Selda Gülfer ile Sedef Çöl."

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.