Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vanlılar Başbakan'ın konuşmasını kahvehanelerde izledi

Vanlılar Başbakan'ın konuşmasını kahvehanelerde izledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Demokratikleşme Paketi' Van’da vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Kahveler ve çay bahçelerinde televizyon başına geçen vatandaşlar, büyük bir dikkatle Erdoğan'ın konuşmasını izledi.Başbakan...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 14:51
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Demokratikleşme Paketi' Van’da vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Kahveler ve çay bahçelerinde televizyon başına geçen vatandaşlar, büyük bir dikkatle Erdoğan'ın konuşmasını izledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, özellikle Doğu ve Güneydoğu'da merakla beklenen 'Demokratikleşme Paketi'ni bugün açıklaması bölgede büyük bir dikkatle izlendi. Erdoğan'ın konuşmasına başladığı saat 11.00'de Van’da vatandaşlar çay bahçeleri ve kahvelerde televizyon başına geçerek, Başbakan'ın konuşmasını büyük bir dikkatle dinledi.

Kahvede Başbakan’ın açıklamasını dinleyen Abdullah Bulak adlı vatandaş, köy isimlerinin değiştirilebilmesi ve özel okullarda anadilde eğitimin herkesin beklentisi olduğunu söyledi. Paketle ilgili hayal kırıklığına da uğradığını belirten Bulak, "Hep tartışacağız, tartışacağız gibi kelimelerle ifade ediliyor. Bunu getirdik, bunu yaptık demesini isterdim. Ne yazık ki beklentimizi alamadık." dedi. Necmettin Canbey ise herkesin beklentisine göre, özgürlükçü maddelerin yer aldığını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.