Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Patlayarak yanan elektrik panosu korku dolu anlar yaşattı

Patlayarak yanan elektrik panosu korku dolu anlar yaşattı

İzmit'te, bir apartmanın girişindeki elektrik panosunun yanmaya başlaması ve zaman zaman patlaması sebebiyle korku dolu anlar yaşandı. Yangının çıkardığı duman nedeniyle binada mahsur kalanlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay,...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:44
İzmit'te, bir apartmanın girişindeki elektrik panosunun yanmaya başlaması ve zaman zaman patlaması sebebiyle korku dolu anlar yaşandı. Yangının çıkardığı duman nedeniyle binada mahsur kalanlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Veliahmet Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Cebir Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın giriş katında bulunan elektrik panosu kısa devre yaptı ve aniden alev aldı. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği panodan çıkan alevleri gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye ekipleri ulaştı. Panoya müdahale ederek söndürdü. Ancak alev alan panodan çıkan ve adeta boğazları yakan duman bütün binayı sardı. İtfaiye ekipleri hemen merdivenli aracı devreye sokarak bina içerisindeki vatandaşları tahliye etmeye başladı. İtfaiyenin talimatları doğrultusunda apartmanda ikamet eden vatandaşlar binanın birinci katında bulunan diş hekimi muayenehanesine indi ve itfaiye aracının merdiveninin yardımıyla binadan tahliye edildi. Yangın paniğini yaşayan apartman sakinleri önce patlama sesi duyduklarını daha sonra ise dumandan etkilenmemek için camlara çıktıklarını söyledi. Kurtarma ve söndürme çalışmaları nedeniyle İnönü Caddesi uzun süre trafiğe kapandı. Polis yangınla ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.