Dolar 33,9917
%-0.21
Euro 38,0034
%0.26
Altın 2.829,400
%0.95
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Perinçek bu kez Erdoğan'a karşı

Perinçek bu kez Erdoğan'a karşı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Erdoğan için sert çıkış geldi. Perinçek, "ABD’nin tutuklusu durumunda" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.09.2024 - 09:58

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD askerinin başına çuval geçiren Türkiye Gençlik Birliği üyesi 10 kişinin tutuklanmasına tepki gösterdi. Daha önce Erdoğan'ı desteklediğini açıklayan Perinçek bu kez, "Şu anda Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan da ABD’nin tutuklusu durumundadır. Vatansever gençler tutuklu kaldığı sürece Türk devleti tutukludur, Cumhurbaşkanı tutukludur, Türk adaleti tutukludur, AK Parti iktidarı tutukludur, Türk yargıcı tutukludur." ifadesini kullandı. 

"TUTUKLAMA TALİMATI AMERİKA'DAN GELDİ"
Perinçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şu anda tutuklu olan Türk yargıcıdır. Vatansever Türk gençleri tutuklu değildir.  Vatansever Türk gençleri özgür oldukları için ABD askerinin başına çuval geçirdi.  Ama o gençleri tutuklayan yargıçlar, kendileri tutuklu durumuna düşmüşlerdir. Ne yazık ki onları ABD makamları tutukladı.  Beyaz Saray yani ABD Başkanlığı, Pentagon yani ABD Savunma Bakanlığı, ABD Donanma Komutanlığı dünya kamuoyu önünde açıklamalar yaparak vatansever Türk gençlerinin tutuklanmasını talep etti. Tutuklama talimatı Amerika’dan geldi." görüşünü savundu. 

Perinçek şunları kaydetti:

-Peki, Türk Devleti nerede? ABD, Türk Devletini tutuklamıştır.  Türk devletini yöneten AK Parti iktidarı da ABD makamları tarafından tutuklanmıştır. 

"ERDOĞAN ABD'NİN TUTUKLUSU"

-Şu anda Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan da ABD’nin tutuklusu durumundadır. Vatansever gençler tutuklu kaldığı sürece Türk devleti tutukludur, Cumhurbaşkanı tutukludur, Türk adaleti tutukludur, AK Parti iktidarı tutukludur, Türk yargıcı tutukludur. 

"AK PARTİ İKTİDARINI ABD TUTUKLUĞUNDAN KURTARMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

-Biz Vatan Partisi olarak ve Türk Milleti olarak Türk yargıcını tutukluluktan kurtarmak için mücadele ediyoruz. 
Biz, AK Parti iktidarını ABD tutukluluğundan kurtarmak için mücadele ediyoruz. Biz ABD’ye boyun eğenleri kurtarmak için mücadele ediyoruz. Türk yargıcı tutuklanamaz! (SÖZCÜ)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.