Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piri Reis Vadisi Projesi'nin ihale talimatı verildi

Piri Reis Vadisi Projesi'nin ihale talimatı verildi

Karaman tarihinin en büyük yatırımı olarak değerlendirilen 'Piri Reis Vadisi Projesi' ihale aşamasına geldi ve ihale talimatı verildi. TOKİ’nin internetteki sitesinden duyurulan talimat ile proje yapım sürecine girmiş oldu. İhale tarihi...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 10:53
Karaman tarihinin en büyük yatırımı olarak değerlendirilen 'Piri Reis Vadisi Projesi' ihale aşamasına geldi ve ihale talimatı verildi. TOKİ’nin internetteki sitesinden duyurulan talimat ile proje yapım sürecine girmiş oldu. İhale tarihi 30 Eylül olarak açıklandı.

Bin 700 nitelikli konuttan oluşan ve 50 hektarlık bir alanda, düzenlenmiş yeşillikler ve orman içinde planlanan Piri Reis Vadisi, TOKİ’nin en prestijli projelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Şehrin yeni merkezlerinden birini oluşturacak olan projenin birinci etap ihalesinde 460 konut bulunuyor. Normal konutlar, özel konutlar, teras evler ile birlikte çarşı, büyük şelaleli havuzlar, Piri Reis’in kadırgası, lokantalar, kafeterya ve açık hava toplantı ve oturma alanları, düğün salonları, kongre mekanları yer alıyor. İhaleyi takiben, bu yıl içinde temeli atılıp inşaatına başlanacak bu önemli projenin yapım süresi 2 yıl olarak ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.