Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nilüfer’in ‘Sokak Hayvanları Beslenme Odakları’ örnek oldu

Nilüfer’in ‘Sokak Hayvanları Beslenme Odakları’ örnek oldu

Bursa Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezinin Türkiye’ye örnek projesi ‘Sokak Hayvanları Beslenme Odakları’, Yalova Çınarcık Belediyesi tarafından uygulanmaya başladı.    Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 10:16
Bursa Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezinin Türkiye’ye örnek projesi ‘Sokak Hayvanları Beslenme Odakları’, Yalova Çınarcık Belediyesi tarafından uygulanmaya başladı.

    Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından geliştirilen ‘Beslenme Odakları’ projesi diğer belediyelere de örnek oldu. Özellikle sıcak yaz aylarında sokak hayvanlarının su ve beslenme ihtiyacını gidermek amacıyla oluşturulan ‘Beslenme Odakları’ projesi Yalova Çınarcık Belediyesi tarafından da hayata geçirildi.

    Sosyal belediyecilik anlayışıyla hazırlanan projeleri diğer belediyelerle de paylaştıklarını belirten Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüfer’de ilk kez uygulanan ve Yalova Çınarcık Belediyesi’nin de örnek aldığı ‘Beslenme Odakları’ projesi, doğal hayatı korumak adına başlatılarak hayata geçirilmişti." dedi. Başkan Bozbey, projenin Nilüfer ve Çınarcık’tan sonra tüm yurda yayılmasını temenni etti.

    Belediye olarak sokak hayvanlarına karşı ilgisiz kalmak istemediklerini belirten Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan da, “Yalova’da bir ilke imza atarak ilçemizde farklı mahalle ve mekanlara yerleştirilen sokak hayvanları beslenme odaklarını kullanımına sunuyoruz. Vatandaşlarımızdan tek istediğimiz; kurulmuş olan beslenme odaklarına sıcak yaz aylarında 1 kap su veya mama koyarak çalışmalarımıza destek olmaları.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.