Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sücüllü Belediye Başkanı Özkanlı iftar verdi

Sücüllü Belediye Başkanı Özkanlı iftar verdi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı tarafından iftar yemeği düzenledi.İftara Isparta AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi yönetim...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 00:30
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı tarafından iftar yemeği düzenledi.

İftara Isparta AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi yönetim kurulu üyeleri ile belediye başkanları, Yalvaç'a bağlı köy muhtarları, daire amirleri ve çok sayıda davetli iftar yemeğine katıldı.

Yalvaç Turizim ve Otelcilik Uygulama Oteli'nde verilen iftarın ardından konuşan Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı, Ramazan ayının tüm Türkiye'ye hayırlar getirmesini diledi. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Yalvaç’la ilgili sorunların çözümüyle ilgili sorulan soruları yanıtladı. Özel, “Yalvaç her zaman değer verdiğimiz bir ilçemiz bu yüzden önümüzdeki seçimleri mutlaka kazanıp Yalvaç'ı hak ettiği yere taşıyacağız. Yalvaç'ta şu an yapımı devam eden hastane binasının bir kaç aya kadar tamamlanıp Yalvaç halkının hizmetine sunacağız, ayrıca organize sanayi ve bölge ceza evi ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor en kısa zamanda ilçemize kazandıracağız. Yalvaç halkı önümüzdeki yerel seçimlerde üzerine düşen görevi yapacaktır. Biz de üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.” dedi.

Konuklar iftar sonrası Turizim ve Otelcilik Uygulama Oteli'nde bulunan balkon kısmında geçerek burada çay içip sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.