Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yerköy Müftüsü Aydın: Ramazan ayını iyi değerlendirelim

Yerköy Müftüsü Aydın: Ramazan ayını iyi değerlendirelim

Yozgat’ın Yerköy İlçesi Müftüsü İkbal Aydın, ilçede her yıl Ramazan ayının dolu dolu geçtiğini belirterek bu manevi ayın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Müftü Aydın, yaptığı açıklamada Ramazan ayının önemine...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 19:27
Yozgat’ın Yerköy İlçesi Müftüsü İkbal Aydın, ilçede her yıl Ramazan ayının dolu dolu geçtiğini belirterek bu manevi ayın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Müftü Aydın, yaptığı açıklamada Ramazan ayının önemine değindi. Aydın, "Ramazan ayı dolayısıyla hergün camilerimizde Kur’an kursu öğretmenlerimiz tarafından cemaatle birlikte mukabele okunuyor, öğle namazı ve teravih namazından önce vaaz veriliyor. Vatandaşlarımızında bu programlarımıza yoğun ilgi göstermesi bizleri fazlasıyla sevindiriyor. Mübarek Ramazan ayını yarılamış bulunuyoruz. Bu güzel ayın kıymetini bilelim bol bol ibadet edelim." dedi.

Yaz dönemi olması nedeniyle teravih ve sahur arasında pek uzun zaman olmadığını söyleyen Aydın, "Ramazan ayının yaz dönemine denk geelmsi nedeniyle teravihle sahur arasında 4 saatlik bir zaman dilimi kalıyor. Bu süreyi vatandaşlarımız namaz kılarak ibadet ederek geçirmeleri açısından bulunmaz bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz." diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.