Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atakent Beldesinde iftar yemeği verildi

Atakent Beldesinde iftar yemeği verildi

Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Ataken Beldesi'nde MHP Silifke İlçe Teşkilatı ve Atakent Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.Belediye binası önünde verilen yemeğe Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, MHP Silifke İçe Başkanı Özer...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 00:15
Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Ataken Beldesi'nde MHP Silifke İlçe Teşkilatı ve Atakent Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

Belediye binası önünde verilen yemeğe Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, MHP Silifke İçe Başkanı Özer Özel, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, MHP İl Genel Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, MHP Silifke İlçe teşkilatı üyeleri, kadın kolları başkanı Nesrin Esin, çok sayıda partili ve belde halkı katıldı.

Dualarla eşliğinde iftarını açan konuklar, yemeğin ardından dua edip okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi. Yemeğin ve edilen duanın ardından Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Uslu konuşmasında şunları söyledi: “Birlik ve beraberliğin, rahmetin doruk noktasına çıktığı böylesi Mübarek günde beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. İftara katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha nice Ramazanlara sağlıkla ve huzurla kavuşmayı diliyorum.”

Başkan Uslu’nun ardından MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel de birer konuşma yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.