Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Poyraz'dan kaliteli, hesaplı ve hızlı servis

Poyraz'dan kaliteli, hesaplı ve hızlı servis

Otomotiv sektöründe 40. yılını kutlayan ve FIAT'ın İzmir ve Aydın Ana bayisi olarak hizmet veren Poyraz Otomotiv, servis hizmetlerinde de iddialı. Gaziemir'de 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern tesislerinde günde 100 otomobil ve hafif ticari araca servis hizmeti veren Poyraz Otomotiv, 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da kalitenin ve güvenin adresi olmayı hedefliyor. Müşteri memnuniyetini esas alarak bünyesindeki 54 uzman personeli ile en kaliteli hizmeti, hızlı ve hesaplı olarak sunan Poyraz Otomotiv, bu yıl gerçekleştireceği yatırımlarla hizmet kalitesini daha da artıracak.

  • Ege Postası
  • 18.01.2014 - 10:35
İZMİR- FIAT müşteri memnuniyeti anketine göre 2013 yılında Türkiye'nin en başarılı ve müşterisini en çok memnun eden bayisi ünvanını aldıklarını dile getiren Poyraz Otomotiv Servis Müdürü Olcay Can, satış sonrası hizmetler konusunda tercih edilen servis olduklarını söyledi. Gaziemir'de 4 bin metrekare kapalı alana sahip olan son sistem makinalarla donatılmış tesislerinde günde 100 otomobil ve hafif ticari araca hizmet verecek kapasiteye sahip olduklarını ifade eden Can, “Tutkuyla çalışan, çevik bir takımız. Değişen ve farklılaşan müşteri beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yılda koşulsuz, şartsız müşteri mutluluğu ve memnuniyeti yaratmak en büyük hedefimiz. Müşterilerimize en kaliteli servis hizmetini konforlu bir ortamda, hızlı ve hesaplı bir şekilde sunuyoruz” dedi.

Acil servis hizmeti
Bu yıl içinde yeni yapacakları yatırımlarla servis kapasitesini ve standartlarını daha da yükseltmeyi hedeflediklerini vurgulayan Can, hizmet kalitesini daha da artırarak, müşterilerinin daha konforlu bir ortamda hizmet almasını sağlayacaklarını vurguladı. Servis hizmeti verilirken müşterilerinin kurabiye ile çaylarını içtiklerini, gazete ve internet keyfi yaptıklarını belirten Can, çocuklarının oyun alanında oynadıklarını söyledi. İzmir ve Aydın'da müşterilerine acil servis hizmetide sunduklarını 24 saat boyunca yolda kalan otomobil ve hafif ticari araçlara yerinde servis hizmeti de sunduklarını açıklayan Can, 15 sigorta şirketi ile anlaşmaları olduğunu, bu sayede servis hizmeti alan kişi ve kurumların hiç elini cebine atmadan araçlarının bakım ve onarımlarını yaptırabilme imkanına sahip olduklarını ifade etti. Can, ayrıca anlaşmalı oldukları bankalar aracılığıyla servis hizmetlerinde taksit avantajı sunduklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.