Dolar 34,2070
%0
Euro 37,8290
%0.14
Altın 2.924,530
%-0.17
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pursaklar’da yaz spor okulu renkli başladı

Pursaklar’da yaz spor okulu renkli başladı

Ankara Pursaklar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülerle başladı. Kayıt yaptıran 2 binin üzerindeki çocuk, spor kıyafetlerini Belediye Başkan Selçuk Çetin’in elinden aldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:08
Ankara Pursaklar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülerle başladı. Kayıt yaptıran 2 binin üzerindeki çocuk, spor kıyafetlerini Belediye Başkan Selçuk Çetin’in elinden aldı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2012 yılında hayata geçirdiği “Okullar Hayat Olsun” projesi iki yıldır Pursaklar’da uygulanıyor. Bu yılki yaz spor okuluna 2 binin üzerinde çocuk kayıt yaptırdı. Pursaklar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün imzalamış olduğu protokol çerçevesinde dört okulun bahçesinde, alanlarında uzman beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde futbol, basketbol, voleybol, taekwondo branşlarında eğitim veriliyor. Bunun yanı sıra okul dersliklerinde öğrenciler adab-ı muaşeret üzerine de eğitiliyor.
Öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 2 bin öğrenciye ücretiz olarak spor malzemelerini hediye etti. Geçen yıl bu projeyi ilk defa hayata geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, projenin verimliliğini bizzat yerinde inceleyerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Her yaz döneminde açılan spor okulu ile geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini söyleyen Başkan Çetin “Yavrularımızı sporla buluşturduk. Onların heyecanına bugün bir kez daha ortak oluyoruz. Gençlerimizin enerjisini spora yönlendirip, onlara spor ahlakını öğretiyoruz.”dedi.
Yaz spor okulu Pursaklar Ülker İlköğretim Okulu, Azmi Ertuğrul İlköğretim Okulu, Satı Öztürk İlköğretim Okulu ve Saray İlköğretim Okulu’nda yapılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.