Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan bebek ameliyat olacak

Ramazan bebek ameliyat olacak

Eyüp’te özel bir hastanede dünyaya gelen ve vücuda kan pompalayan kalp damarlarından biri tıkalı olan Ramazan bebek, İstanbul Sağlık Müdürlüğü’nün çabalarıyla Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 15:54
Eyüp’te özel bir hastanede dünyaya gelen ve vücuda kan pompalayan kalp damarlarından biri tıkalı olan Ramazan bebek, İstanbul Sağlık Müdürlüğü’nün çabalarıyla Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk kardiyoloji servisine sevk edildi.

Eyüp’te 5 gün önce dünyaya gelen ve vücuda kan pompalayan kalp damarlarından biri tıkalı olan Ramazan bebek, acilen ameliyat olması gerektiği halde gerekli operasyon yapılmamıştı. İddialara göre, aranan hastaneler yer olmadığı gerekçesiyle ameliyatı kabul etmedi. Doğduğu özel hastanede bakım ünitesine bağlı olarak yaşama tutunmaya çalışan Ramazan bebeğe müjdeli haber İstanbul Sağlık Müdürlüğü’nden geldi. Ramazan bebek, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk kardiyoloji servisine sevk edildi. İstanbul Sağlık Müdürlüğü ayrıca konuyla ilgili inceleme başlattı.

Yapılan yazılı açıklamada; “Müdürlüğümüz; yayınlanan haberler üzerine söz konusu hasta bebeğin sevkini Bakırköy Kamu Hastaneler Birliğine bağlı hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk kardiyoloji servisine ivedilikle gerçekleştirmiştir.” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.