Dolar 34,2760
%0.01
Euro 37,4641
%-0.08
Altın 2.915,250
%-0.44
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rize’deki depo yangınında 2 itfaiye eri yaralandı

Rize’deki depo yangınında 2 itfaiye eri yaralandı

Rize’de meydana gelen bir depo yangınında 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Pazarköy mevkiinde Hüseyin Karaibrahimoğlu'na ait inşaat malzemesi deposunda yangın çıktı. İşyeri sahiplerinin haber vermesi...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 15:09
Rize’de meydana gelen bir depo yangınında 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı.

Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Pazarköy mevkiinde Hüseyin Karaibrahimoğlu'na ait inşaat malzemesi deposunda yangın çıktı. İşyeri sahiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangına müdahale esnasında 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yangın söndürme esnasında ayaklarına çivi batan itfaiye ekipleri ise olay yerinde bulunan ambulansta tedavi edildi. Depo içerisindeki söndürme çalışmalarına katılan bir itfaiye eri de oksijen gazının bitmesi nedeniyle hafif şekilde dumandan etkilendi.

Yaklaşık 40 dakika süren ve can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmalar sürdürülüyor.

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, daha önceden yangın meydana gelen deponun bitişiğinde yangın olduğunu hatırlatarak, “8 araçla olay yerine gelerek etkili müdahale yaptık. Olayda ölen olmaması bizim için sevindirici. Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma yapılıyor ama tahmini olarak elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. Söndürme esnasında 2 itfaiye erimizin ayağına çivi battı. Hafif şekilde yaralandılar.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.