Dolar 34,2648
%0.07
Euro 37,6081
%-0.06
Altın 2.915,530
%-0.21
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Robbins semineri İzmir’de

Robbins semineri İzmir’de

Kendini geliştirmek isteyen İzmirliler Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kişisel gelişim seminerinde bir araya geldi. Amerika’da bulunan Anthony Robbins hayranları tarafından kurulan Power (güç) gruplarının Türkiye şubelerini yapılandırmak için yola çıkan organizasyon ekibi, İstanbul’dan sonra İzmir şubesini de oluşturdu.

  • Ege Postası
  • 11.07.2013 - 09:22
İZMİR- Ünlü kişisel gelişim uzmanı aynı zamanda ‘Sınırsız Güç’ adlı kitabın yazarı olan Anthony Robbins, insanlara 3F teknolojisiyle (filoloji, focus ve fizyoloji) yaklaşıp hayatlarında değişimi sağlıyor. Amerika’da geniş bir kitleye sahip olan Robbins’in 3F semineri İzmir’de ilk kez Konak Belediyesi desteğiyle gerçekleşti. Alanlarında uzman Yeliz Rüzgar ve V.Tolga Hancı tarafından verilen seminerde İzmirliler, hayatlarının her noktasında faydalı olacak ip uçları edindi. Anthony Robbins’in eğitim içeriğinin anlatıldığı seminerde, yaşamı çok kısa sürede dönüştürecek 3F teknolojisi, başarı, başarısızlık döngüleri, negatif inançlardan kurtulma ve sağlıklı yaşam konularının püf noktaları anlatıldı.
İzmir şubesinin lideri Ayça Gençoğlu “Bizler Amerika’da başlayan Anthony Robbins kişisel eğitim seminerlerini ülkemizle buluşturduk. Amacımız; insanlarımızın kendilerini geliştirme konusunda katkıda bulunmak. Bu organizasyonu İstanbul’dan başlayarak her yerde sürdürmeye devam edeceğiz. İzmirlilerle bir araya gelmemizde büyük katkısı olan ve desteğini esirgemeyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.