Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rock müziğinin ünlü isimleri gençler için sahne aldı

Rock müziğinin ünlü isimleri gençler için sahne aldı

Vodafone Türkiye tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone Okula Dönüş Festivali, başladı. Tüm güne yayılan konserlerde sahne alan rock müziğinin ünlü isimleri, gençlere eğlenceli dakikalar yaşattı.Vodafone tarafından Maçka Küçük Çiftlik...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 20:46
Vodafone Türkiye tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone Okula Dönüş Festivali, başladı. Tüm güne yayılan konserlerde sahne alan rock müziğinin ünlü isimleri, gençlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Vodafone tarafından Maçka Küçük Çiftlik Park’da düzenlenen konserde çok sayıda ünlü isim sahne aldı. Öğlen saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek konserde Teoman, Athena, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Mabel Matiz, Social Inclusion Band ve DJ Hakan Tamar, gibi rock müziğinin dev isimleri hayranlarıyla buluştu.

Ayrıca Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması’nda birinci olan Büyükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri de bir performans sergiledi. Aynı gün sahne alan sanatçılar, Vodafone FreeZone’lu gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlikte ayrıca gençler hayranı oldukları sanatçılarla tanışma fırsatı da yakaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.