Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üniversiteye başlayanlar için statda oryantasyon programı yapıldı

Üniversiteye başlayanlar için statda oryantasyon programı yapıldı

Kırşehir’de üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için Ahi Stadyumu'nda oryantasyon programı düzenlendi. Gülşehri Akademi Merkezi tarafından organize edilen programa 3 bin kişi katıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri kapsamında...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 18:23
Kırşehir’de üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için Ahi Stadyumu'nda oryantasyon programı düzenlendi. Gülşehri Akademi Merkezi tarafından organize edilen programa 3 bin kişi katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri kapsamında gerçekleşen programda öğrencilerin birbirlerine ve şehre uyumu amaçlandı. Ahi Stadyumu'nda gerçekleşen programın açılış konuşması yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Veli Şahin, “Birlikte güzel şeylere imza atacağız ve bu güzel şehirde birlikte yaşayacağız. Kırşehir’e hoş geldiniz. Eminim ki hepiniz üniversitelerinizi başarılı bir şekilde bitireceksiniz.” dedi.

Gülşehir Akademi Merkezi Koordinatörü Onur Atmaca ise aileden uzak ve gurbette ilk günlerin zor geçeceğini bildikleri için bu günlerde üniversiteye başlayanlara uyum organizasyonu düzenleyip hep birlikte stres atmayı hedeflediklerini söyledi.

3 bin öğrencinin katıldığı programda “Tırmanma duvarı, gol becerisi, rodeo, canlı langırt, sumo güreşi, havalı tüfek yarışmaları ve bunların yanı sıra halat çekme, koca ayak, yumurta taşıma yarışmaları yapıldı. Oryantasyona katılanlara ücretsiz yemek verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.