Dolar 34,1732
%0.11
Euro 38,2081
%-0.1
Altın 2.934,140
%0.03
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Roman Kralı Cioaba'nın hayati tehlikesi sürüyor

Roman Kralı Cioaba'nın hayati tehlikesi sürüyor

Antalya’da tatil yapan ve Romanya'da ‘Romanların Kralı' olarak bilinen Florin Cioaba, dönüş yolunda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Cioaba’nın kalp krizi geçirdiği, akciğerinin su topladığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.        Antalya’da...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 18:32
Antalya’da tatil yapan ve Romanya'da ‘Romanların Kralı' olarak bilinen Florin Cioaba, dönüş yolunda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Cioaba’nın kalp krizi geçirdiği, akciğerinin su topladığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

        Antalya’da 10 gün önce tatile gelen Romanya’da 'Romenlerin Kralı' olarak tanınan Florin Cioaba (58) ülkesine dönerken fenalaştı. Antalya-Isparta karayolunda fenalaşan Cioaba, 112 Acil Servis görevlileri tarafından Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Cioaba’ya ilk olarak anjiyo yapıldı. Üç damarı tıkalı olan Cioaba’nın akciğerinin su topladığı ve hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Yoğun bakımda tedavisi devam eden Cioaba’nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Terkan Demir, hastanın dün hastanelerine getirildiğini kaydetti. Cioaba’nın sağlık durumun şu an için ciddiyetini koruduğunu belirten Demir, hayati tehlikenin devam ettiğini kaydetti.

Yoğun bakımda tedavi devam eden Cioaba’nın oğlu Florin Cioaba, 10 gün önce Antalya’ya tatile geldiklerini söyledi. Tatilin son 2 günü babasının rahatsızlandığını ve bu nedenle ülkelerine dönme kararı aldıklarını belirten Cioaba, "Isparta yolu 80. kilometresinde babam kalp krizi geçirdi. Acil olarak hastaneye getirdik. Burada yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakımda kontrol altına alındı. Anjiyo yapıldığını öğrendik." dedi.

        Florin Cioaba’nın yakınlarının hastanede bekleyişi devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.