Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SAGİAD Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı

SAGİAD Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı

Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı.SAGİAD Akyazı Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kav, yeni yönetimi tanıtmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirterek,"Ayrıca...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 11:24
Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı.

SAGİAD Akyazı Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kav, yeni yönetimi tanıtmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirterek,"Ayrıca basın camiasından da bir arkadaşımızı aramızda görmek istedik Ali Yıldırım kardeşimiz zaten SAGİAD üyesiydi yeni yönetimde kendisi Basın ve Halkla İlişliklerden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Sizin adına inşallah burada hizmetler verecektir. Güç birliği için varız. Daha genç bir yönetim kurulu oluşturduk. Akyazı adına daha güzel işler yapmak için mücadele vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Başkan Hüseyin Kav, SAGİAD Akyazı Şubesi'nin MARİFED aracılığı ile TUSKON’a bağlı bir dernek olduğunu belirterek, "Bu sayede dünyanın birçok ülkesinden binlerce iş adamı bu bağlantılarla yeni iş sahaları ve imkanlara sahip olmaktadır. ATSO gibi tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacağız. Bizlerde köprü görevi görerek iş adamlarımıza katlı sağlamayı hedefliyoruz. Bu çerçevede, bu dönemlerinde hedeflerine kurdukları komiteler ile ulaşacağız. Sizler halka çalışmalarımızı yansıtacak kişilersiniz, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.
SAGİAD'ın yeni yönetim kurulu şöyle: Başkan Hüseyin Kav, Başkan Yardımcıları Metin Sert, Kahraman Ocak, Fazlı Ateş, Üye ilişkileri Abdullah Genç, Abdulkadir Yıldırım, Mehmet Osmanoğlu, Ali Yıldırım, Mustafa Birinci, Ender Evran, Abdullah Mert, Âdem Hızal, Ahmet Uluköylü, Ziya Nehir, Yüksel Gürtük, Mehmet Sarı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.