Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saadet Partisi'nden BBP'ye ziyaret

Saadet Partisi'nden BBP'ye ziyaret

Saadet Partisi İzmir İl Teşkilat Başkanı Cenk Kılıç, Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket’i makamın da ziyaret etti. Başkan Bereket, Saadet Partisi ile her zaman gönül birlikteliği içinde olduklarını vurgulayarak “Keşke tüm partiler belli bir amaç çerçevesinde birleşebilse” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.02.2013 - 19:03
İZMİR-  Yerel seçimler için de çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten BBP İl Başkanı Bereket, seçim barajının yüzde 10’un altına alınıp, alınmaması konusunda kendilerinin bir talebi bulunmadığını aktardı. Oran ne olursa olsun aynı şevkle çalışacaklarını vurgulayan Bereket, Saadet Partisi’yle ise her zaman gönül birlikteliğinin olduğunu belirtti. Seçim ittifakı ihtimallerine de kapılarını aralık bırakan Başkan Bereket, “Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin seçimlere birlikte girip, girmemesi genel başkanlarımızın taktiridir. Keşke tüm partiler bir araya gelebilse, ortak hareket edebilse” dedi. Herkesin temel meselelerde birliktelik sergilemesinin önemine değinen Bereket, vatan için bir kurtuluş savaşı verildiğini ve tüm amaçlarının yarınlara vatan toprağı bırakabilmek olduğunun da altını çizdi.

‘Meclis’e bile girer’

Kendilerinin Büyükşehir Yasası’na kökten karşı olduğunu kaydeden Başkan Bereket, “Bu yasa bizi bölmeye götürür. Eyalet sistemine geçişin bir bahanesi olarak kullanılabilir” derken SP İl Teşkilat Başkanı Cenk Kılıç da, “Bu yasada da icraat değil, irade önemli, Örneğin Ortadoğu’nun dizaynında AK Parti’nin aldığı bir karar yok. Eski Bakanlardan Kemal Derviş’in kararlarını uyguluyorlar. Bugün kanallarda ekonomiyi anlatan hükümet yetkilileri aslında sadece spikerlik yapıyor. Kendileri bile ‘milletin gazını alıyoruz’ diyerek bunu ilan etmekte sakınca görmüyor” ifadelerini kullandı. Meclis’te görüşülecek olan 4. Yargı paketinin kendilerini endişelendirdiğine vurgu yapan BBP İl Başkanı Bereket, bu gidişle bebek katili Apo’nun Meclis’e bile girebileceğini ve KCK’lıların da serbest bırakılacağını iddia etti. Ziyaretin sonunda Cenk Kılıç, Başkan Bereket’i 27 Şubat’ta vefat eden eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü etkinliklerine davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.