Dolar 34,1741
%0.03
Euro 38,1473
%-0.05
Altın 2.913,890
%-0.22
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahinbey Belediyesi'nden LYS il birincisine otomobil

Şahinbey Belediyesi'nden LYS il birincisine otomobil

Şahinbey Belediyesi tarafından eğitimde başarının teşvik edilmesi adına 2013 yılı Üniversite sınavında Gaziantep birincisine verilecek otomobilin anahtarı düzenlenen törenle sahibine teslim edildi.        Gaziantep...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 14:28
Şahinbey Belediyesi tarafından eğitimde başarının teşvik edilmesi adına 2013 yılı Üniversite sınavında Gaziantep birincisine verilecek otomobilin anahtarı düzenlenen törenle sahibine teslim edildi.

        Gaziantep Valiliği toplantı salonunda düzenlenen ve 2013 yılı üniversite sınavında il birincisi olan Sebahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Emine Bilsin’e otomobilin anahtarını Vali Erdal Ata ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu verdi. Eğitime verdiği desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür eden Vali Ata, "Geçen yıl üniversite sınavında il birincimize arabasını hediye etmiştik. Bu yılda yine il birincimiz olan Emine Bilsin’e arabasını hediye ediyoruz. Amacımız üniversite sınavına giren öğrencilerimizi motive etmektir. Ehliyet masraflarını ise Milli Eğitim Müdürlüğümüz karşılayacaktır. Umut ediyorum öğrencimiz bu derece ile istediği yere yerleşecektir." dedi.

        Gaziantep’in eğitimde istenilen noktayı yakalaması için bu tür etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Eğitimi üst noktalara taşımak hepimizin görevidir. Biz de belediyeler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yılki arabayı almayı hak eden Emine Bilsin'i, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." diye konuştu.

        Birinci olduğu için çok mutlu olduğunu ve Şahinbey Belediyesi tarafından böyle bir hediye ile ödüllendirildiği için çok sevindiğini vurgulayan Emine Bilsin, Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

        Anahtar teslim törenine Vali Erdal Ata, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın katıldı.

        Konuşmaların ardından Valilik önünde bulunan otomobilin anahtarı Vali Ata ve Başkan Tahmazoğlu tarafından Emine Bilsin’e verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.