Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahurda işyerini soyan hırsızlık zanlısı yakalandı

Sahurda işyerini soyan hırsızlık zanlısı yakalandı

Bursa’da sahur vakti bir işyerinden LCD televizyon çalan zanlı Hasan K.(20) polis tarafından yakalandı.Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan bir börekçide yaşanan hırsızlık olayında, işyerinin demir kapısını sert bir cisimle...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 13:59
Bursa’da sahur vakti bir işyerinden LCD televizyon çalan zanlı Hasan K.(20) polis tarafından yakalandı.

Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan bir börekçide yaşanan hırsızlık olayında, işyerinin demir kapısını sert bir cisimle açarak içeri giren Hasan K. kasadaki yaklaşık 5 liralık bozuk paralarla birlikte 82 ekran LCD televizyonu alarak kaçtı.

Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayını araştıran polis, zanlı Hasan K.’yı yakaladı. Börekçiden çaldığı bin 500 lira değerinde ki televizyonu satarak uyuşturucu alan Hasan K. sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olayında sahur vaktinde kucağına aldığı televizyon ile caddede görülen Hasan K.’nın kimseye aldırmadan koşar adımlarla gittiği görülüyor.

Hasan K.'nın emniyetten çıkışında televizyonu çaldığı gece giydiği elbiseleri ve parmak arası terlikleri ise dikkat çekti. Gazetecilerin ‘neden yaptın’ sorusuna cevap vermeyen Hasan K.’nın görüntüler üzerine suçunu kabul ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.