Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit oğlunun mezarı başında yaralı bulundu

Şehit oğlunun mezarı başında yaralı bulundu

Kayseri’de şehit babası Mustafa Koçyiğit, oğlunun mezarı başında yaralı halde bulundu. Karnından yaralı baba hastaneye kaldırıldı. Ailevi sorunlar yaşadığı öğrenilen babanın, eşinden ayrı olduğu ve uzun zamandır Kahramanmaraş ilinde...

  • Ege Postası
  • 17.08.2013 - 10:52
Kayseri’de şehit babası Mustafa Koçyiğit, oğlunun mezarı başında yaralı halde bulundu. Karnından yaralı baba hastaneye kaldırıldı. Ailevi sorunlar yaşadığı öğrenilen babanın, eşinden ayrı olduğu ve uzun zamandır Kahramanmaraş ilinde bulunduğu öğrenildi.

Baba Mustafa Koçyiğit, 2010 yılında Tunceli’de şehit olan oğlu Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit’in Kayseri Kartal Şehitliği’ndeki mezarı başına geldi. Görgü şahitlerinin ifadesine göre, burada bir süre bekleyen baba, daha sonra bulundurma ruhsatlı olduğu belirtilen tabancasıyla havaya 4 el ateş etti. Sonra beşinci kez ateşlediği mermi, sol karın bölgesine isabet etti. Vurulduktan sonra sürünerek oğlunun mezarı başına gelen babaya, neden böyle yaptığı soruldu. Mezarı işaret eden baba, “Benim oğlum” cevabını verdi.

Baba, olay yerine çağrılan ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Olay yerinde bulunan tabancaya ise incelenmek üzere el konuldu.

Şehit babasının eşiyle ailevi sorunları bulunduğu ve uzun süredir Kahramanmaraş ilinde bulunduğu belirtildi. Şehidin ailesi ise Kayseri merkezde ikamet ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.