Dolar 32,5728
%0.18
Euro 35,0337
%0.17
Altın 2.455,350
%0.81
Bist-100 10.524,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit ve Gazi yakınları iftarda buluştu

Şehit ve Gazi yakınları iftarda buluştu

Sait: “ 1964 yılında şehit olan amcamın ismini gururla taşıyorum”

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 09:16
İZMİR - İzmir Valiliği şehit ve gazi yakınları için iftar programı düzenledi. Balçova Termal Tesisleri kardelen salonda düzenlenen iftara, İzmir valisi Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Mehmet Gökmen, Şehit Asker şehit polis derneği Başkanı Hüsniye Karpat, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yavuz Alpan ile şehit ve gazi yakınları katıldılar.

İftar sonrası bir açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, “1964 yılında İstanbul’da 19 Mayıs törenleri sırasında bir askeri öğrenci tarafından vurularak şehit edilen bahriyeli asker amcasının isminin kendisine verildiğini ve bu ismi gururla taşıdığını söyledi. Şehit amcamızı rahmetle anıyoruz diyen Sait, şehidimiz Başbakanımızın memleketi Kasımpaşa şehitliğinde yatıyor, o ve tüm şehitlerimiz kalbimizde yaşıyorlar onları asla unutmayacağız, dedi.

İzmir milletvekili Sait, daha önce çıkartılan Şehit ailelerine istihdam hakkı verilmesiyle ilgili kanunda imzası olduğunu, bundan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Son çıkarttığımız torba yasada şehit ailelerine iki gazi ailelerine bir istihdam hakkı daha verildiğini hatırlatan Sait, şehit ve gazilerimiz için ne versek azdır, hepsinden Allah razı olsun, dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.