Dolar 34,0625
%0.14
Euro 38,0651
%0.02
Altın 2.834,560
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu, 'Eleştirilere ve önerilere açığım'

Selvitopu, "Eleştirilere ve önerilere açığım"

Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Başkanı ve parti yönetimi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, görevinde başarılar diledi. Ziyarete MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, MHP’nin 2014 yerel seçimlerinde Karabağlar Belediye Başkan Adayı olan Cihan Demir ve partinin ilçe yöneticileri katıldı.

  • Ege Postası
  • 07.05.2014 - 10:01
İZMİR-Başkan Selvitopu’na yeni görevinde başarılar dileyen MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğur Karabağlar’da seçilmiş gibi çalışacaklarını belirterek, “2014 yerel seçimlerinde daha başarılı sonuç bekliyorduk ama olmadı. Fakat bu sonuçlar bizim ilçemiz için çalışmamızı engellemeyecek. Karabağlar’da seçilmiş gibi çalışacağız. Belediyenin çalışmalarına destek olacağız. Kapınızı her zaman çalıp teşekkür ve şikayetlerimizi bildireceğiz, gerektiğinde sizi eleştireceğiz” dedi.
 
PLANLI ÇALIŞMA, ŞEFFAF BELEDİYECİLİK
Karabağlar için birlikte çalışmaktan, herkesin fikrini almaktan memnun olacağını vurgulayan Baştan Selvitopu, “Toplumsal önemi büyük bir görev aldık bunun bilincindeyiz. İlçemiz için gerekli olan hizmetleri en iyi şekilde yaparak 480 bin insana layık olmaya çalışacağız. Ayrıca katılımcı yönetim anlayışıyla, gerek sizin gerekse ilçemizdeki vatandaşlarımızın görüşlerini, eleştirilerini dikkate alarak çalışmalarımı sürdüreceğiz” dedi.
İlçenin önemli sorunlarını tespit ettiklerini bunları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle çözüme kavuşturmayı planladıklarını söyleyen Selvitopu, “Karabağlar büyük ve önemli sorunları olan bir ilçe. Sorunların başında ilçe içi ulaşım, plansız kentleşme, mobilya sektörünün sorunları ve sosyal sorunlar geliyor. Bunların hepsinin planları yapılıp tek tek çözüme kavuşacak. Özellikle kentsel dönüşüm konusunda Karabağlar İzmir’e örnek bir ilçe olacak. Planlı çalışma şeffaf ve güler yüzlü belediyecilikli bu sorunların hepsi çözülecek” diye konuştu.
    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.