Dolar 34,1939
%-0.04
Euro 37,8936
%0.32
Altın 2.917,760
%-0.4
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selway Outlet’ten 8 Mart’ta kadınlara özel sosyal etkinlikler

Selway Outlet’ten 8 Mart’ta kadınlara özel sosyal etkinlikler

Yılın her döneminde fırsat ve indirim seçenekleri sunan, 100’e yakın markayı bünyesinde barındıran Selway Outlet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kadınlara özel sosyal etkinlikler sunuyor.

  • Ege Postası
  • 04.03.2016 - 10:58
8 - 9 Mart tarihlerinde Selway Outlet A Blok Etkinlik Alanı’nda 12.00 - 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerle, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık sağlanacak; ziyaretçiler kişisel gelişim ve ücretsiz el sanatları kursları hakkında bilgilendirilecek.

Ayrıca, kurulacak sergide, keçe ile yapılan sanat eserleri konuklarla buluşacak. Kurulduğu 2006 yılından günümüze kadar; giyim, parfümeri, aksesuar, dekorasyon, ev tekstili, elektronik, süpermarket, otomotiv ve yeme-içme sektöründe çok sayıda seçkin markayla hizmet veren Selway Outlet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı etkinliklerle toplumsal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekleyecek.

Psikolog ve Yaşam Koçu Nuray Taşıyan, “Kişisel Gelişim Standı”nda, Reiki, NLP, EFT, astroloji gibi eğitimlerde bire bir görüşmelerle kadınların kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak.

Eğitimin yanı sıra; kişiye özel astroloji haritası çıkarılacak, Scio cihazıyla ücretsiz kuantum biorezonans taraması ve ücretsiz yüz analizi de yapılacak.

KEÇE SANATLARI SERGİSİ
Geleneksel el sanatları öğretmeni Şenay Aytaç ve öğrencilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı “Keçe Sanatları Sergisi”nin büyük ilgi görmesi beklenirken; sergi süresince Narlıdere Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği ücretsiz el sanatları kursları hakkında da
bilgi verilecek.
08 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İzmir Kadın Dayanışma Derneği ile işbirliği yapan Selway Outlet, toplumda kadına karşı şiddete dur demek ve şiddet gören kadınlara yardımcı olmak için “Toplumsal Bilgilendirme Standı” da hazırladı.

Kadına yönelik şiddet biçimleri, şiddete maruz kalındığında yapılması gerekenler gibi konular İzmir Kadın Dayanışma Derneği yetkilileri tarafından bu stantta işlenerek farkındalık artırılacak.

Dileyen konuklar şiddete dur demek için sosyal medyada yapacakları paylaşımlarla ekinliğe destek olabilecek ya da yapacakları 100 TL. ve üzeri alışverişlerde derneğe 10 TL. bağışta bulunabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.