Dolar 34,1939
%-0.04
Euro 37,8936
%0.32
Altın 2.917,760
%-0.4
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yenigün 11 yaşında

Yenigün 11 yaşında

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri 11. Kuruluş yıldönümünde Yenigün Gazetesi'ni ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 17:58
Başkan Dikmen, Başkan Yardımcısı Murat Atilla, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz ve Erkut Şahin, Yenigün Gazetesi'nin 11'inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Dinçer ve Yazı İşleri Müdürü Deniz Kezer ile görüşen Başkan Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kutlama için gazeteyi ziyarete gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve Yenigün çalışanlarıyla birlikte pasta kesti. 

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Yenigün Gazetesi'nin 11'inci kuruluş yıldönümünü kutlayarak, yerel basının içinde bulunduğu sıkıntılı dönemin birlik ve beraberlik ile aşılacağını kaydetti. Dikmen, ayrıca İzmir'in tüm dinamiklerini yerel basına destek vermeye çağırdı. 

Ziyarete gelerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ettiğini belirten Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Dinçer de, İzmir basının bir bütün olduğunu, hep beraber hareket ederek zor günlerden çıkılabileceğini söyledi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.