Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül; AK Parti güneşi tüm İzmir’e yayılacak

Şengül; AK Parti güneşi tüm İzmir’e yayılacak

AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda partililere seslenen Şengül, 2014 Yerel seçimlerinde Bayraklı’da mutlaka iktidar olmak istediklerini belirtti.

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 09:47
İZMİR - Şengül, “Yerel seçimlerde Bayraklı’da hedefimiz iktidar olmak. İnşallah seçimle birlikte AK Parti güneşi Bayraklı’dan doğup tüm İzmir’e yayılacak. Yıllardır doğru düzgün hizmet göremeyen İzmir’in AK belediyecilik anlayışına çok ihtiyacı var. İzmir’de hizmet ateşini yakmak için gün sayıyoruz” dedi. Parti teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün yanı sıra AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle partililer katıldı.

Konuşmasının devamında Şengül, makam mevkilerin geçici olduğunu, AK Parti olgusunun kalıcı olacağını ve partiyi ileriye taşımak için teşkilat mensuplarının çıkar beklemeden özveriyle çalışması gerektiğine değindi. Teşkilat içinden aday adayları çıkabileceğini, sonunda AK Parti Genel Merkezinin kararına alternatifsiz destek verilmesini gerektiğini belirten Şengül, teşkilata uyarılarda bulundu; “Aramızdan arkadaşlarımızın aday adayı olabilir, meclis üyeliğine adaylığını koyabilir. Sonuçta Genel Merkezin vereceği karar bir kişi olacak ve o zaman tüm partililer o alternatifsiz bir şekilde o kişide birleşmeli, parti için çalışmalı. Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara izin vermeyin. Onları aranızdan dışlayın.”

“Yanlışa doğru demeyiz”
AK Parti iktidarı süresince her zaman doğrunun ve adaletin yanında olduklarını, menfaat sağlayacak diye yanlışa doğru demediklerini belirten Şengül, şu açıklamalarda bulundu;
“Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde her zaman doğruluk ve adaletten yana olduk. Eğer bir yanlış bize menfaat sağlayacaksa o yanlışı elimizin tersiyle iteriz. O doğruluk bize bir şeyler kaybettirecekse de kaybetmeye hazırız. Geçmişte hep çıkar gruplarının esiri olduk. Söz sahibi olamadık, ötelendik, dışlandık. Ama ilk defa kendimizi Türkiye olarak güçlü hissediyoruz. Özgüvenimizi kazanmaya başladık. Dünyada bir adaletsizlik gördüğümüz zaman yumruğumuzu masaya vurmaya başladık. Gerekirse her şeyimizi kaybederiz; ama dik duruşumuzdan asla taviz vermeyiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.