Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül Buca esnafını ziyaret etti

Şengül Buca esnafını ziyaret etti

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir’de yerel yönetimlerin gerektiği gibi çalışmadığını söyleyerek, “İzmirlinin oyunu yıllarca çantada keklik gördüler, İzmir bizim kalemiz dediler. Biz İzmir’de hizmet kalesini kuracağız. İzmir bu kente karamsarlık aşılayan, oturdukları yerden ahkam kesip korku üretenlerin suni kalesi olmaz, olmayacak. İzmir, hizmetin kalesi olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.03.2013 - 10:34
İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Buca’da bir dizi temaslarda bulundu. İlçedeki programına Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ziyaretiyle başlayan Şengül, hastanenin acil, yeni doğan ve çocuk servislerini dolaştı. Hastane Başhekimi Dr.Ahmet Bekerecioğlu’ndan hastane hakkında bilgiler alan Şengül, hasta yakınlarıyla da özel olarak ilgilendi.
Buca ziyaretleri kapsamında Şengül, ilçede bulunan Hınıs Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneğini de ziyaret etti. Toplumsal barış yolunda hemşeri derneklerine büyük görev düştüğünü hatırlatan Şengül, “AK Parti olarak herkese eşit ve samimi bir yaklaşım gösteriyoruz” dedi. Şengül, “Bu topraklarda yıllarca beraber yaşadık. Birlik beraberliğimizin farkına varıp kardeşlik köprülerini kurmamız gerekiyor. Bize kin ve nefretle de baksalar biz onlara sağduyu, iyi niyetle yaklaşacağız” dedi.
Konuşmasının devamında ilçe ziyaretleri sırasında sık sık yerel yönetimlerle ilgili şikayetler aldığını belirten Şengül, İzmir’i kimsenin kalesi olarak görmemesi gerektiğini dile getirdi. Şengül şu ifadelerde bulundu:
“Bütün ilçe ziyaretlerimizde sorunlar genelde yerel yönetimlerle ilgili. Hep diyorlar ya, ‘kale’ diye bir tabir kullanıyorlar. İzmirlinin oyunu çantada keklik görüyorlar. Ne kaleymiş bu, yıllardır kendi kalesine oynayan bir yönetim anlayışı. Böyle anlayış olmaz olsun. Biz bir tek kale biliriz, o da hizmet kalesidir. Biz İzmir’de hizmet kalesini kuracağız. İzmir bu kente karamsarlık aşılayan, oturdukları yerden ahkam kesip korku üretenlerin suni kalesi olmaz, olmayacak. İzmir, hizmetin kalesi olacak. Artık İzmir için yol alma zamanı. İzmirli hizmet istiyor, İzmirli çağın değerlerini özümsemiş modern bir yönetim anlayışına kavuşmak istiyor. İzmir’de hepimizin ortak değerleri, temel değerleri üzerinden istismar siyaseti üreten bir siyasi anlayışı reddediyoruz. Biz hizmet üretmek, İzmir’i daha güçlü, daha kalkınmış, daha modern, marka bir kent yapmak adına göreve hazırız. İzmirli bu sefer hizmete oy verecek, suni korkular ve vehimler üreterek bu kentin önüne set çekenlere dur diyecek.”
Şengül dernek ziyaretinin ardından Buca Yıldız ve Atatürk mahallelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Şengül’e ilçe ziyaretleri boyunca AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ahmet Kurtuluş ve Habib Sünbül eşlik etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.