Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şenol-Tekin uyumuna büyük övgü

Şenol-Tekin uyumuna büyük övgü

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticileri, Gaziemir Belediyesi'ni ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kenti gezerek projeleri yerinde gören Engin, “Başkan Şenol’un projelerine diyecek söz yok. Gaziemir’i sosyal belediyecilikle tanıştırdığı için kendisini kutluyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 10:34
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, Başkan Ali Engin liderliğinde Gaziemir Belediyesi’ni ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un makamında başlayan ziyaret, meclis salonunda, başkan yardımcısı Mehmet Tuncer’in belediyenin çalışmalarını anlattığı sunumla devam etti. Başkan Şenol’un hayata geçirdiği eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan projeler, İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticilerinin beğenisini topladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve ilçe yönetim kurulu, belediye ve il genel meclisi üyelerinin yer aldığı hizmet turunda çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şenol, “Hayata geçirdiğimiz projelerle Gaziemir’in 20 yıllık ihtiyaçlarını giderdik. Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en hızlı gelişen kentiyiz. ” dedi. 

“CHP terbiyesi ve geleneğiyle Gaziemir’in kaderini değiştirdik”

Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeye imza attıklarını, yerel hizmetin kalitesi ile çeşitliliğini arttırdıklarını ve kente kimlik kazandırdıklarını belirten Şenol, sözlerine şöyle devam etti: “Biz CHP terbiyesi ve geleneği ile Gaziemir’in kaderini değiştirdik. Ekip olarak kentin ihtiyaçlarını iyi biliyorduk. Göreve gelmeden önce, kentin ihtiyaçlarını giderecek projeler hazırlamıştık. 60 yıl sonra iktidara geldiğimiz kentte, projelerimizi hayata geçirerek Gaziemir’in kaderini değiştirdik. ‘Hayata dokunuş’ adını verdiğimiz projelerle doğum öncesinden, ölüm sonrasına kadar vatandaşlarımızın hayatlarına dokunuyoruz.”

“Başkan Şenol’un projelerine söyleyecek söz yok”

“Gaziemir’i sosyal belediyecilikle tanıştıran, geleceğin projelerini bugünden hayata geçiren, kente vizyon kazandıran Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’u kutluyorum” diye sözlerine başlayan Ali Engin şunları söyledi: “Eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya her alanda projeler hayata geçiren, kentin ihtiyaçlarını gideren, mallarını-gayrimenkullerini satmayan, aksine çoğaltan, telefon faturalarını düşüren, işsizliği çözen, doğumdan ölüme kadar hayatın her aşamasında insanların yanında olan Başkan Şenol’un çalışmalarını vatandaşın gördüğüne eminim. Yapılan çalışmaları görmemek için kör olmak gerekir. Başkan Şenol’un hayata geçirdiği projelere söyleyecek söz yok.”



Tekin ve Şenol uyumuna vurgu
Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve İlçe Başkanı Umut Tekin’in uyumlu ve sorunsuz çalışmasına vurgu yapan Engin, “Her iki başkanı uyumlu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Siyaset ve belediye hizmetlerini karıştırmadan bu işin nasıl yapılacağını gösteren en önemli ilçe yönetimlerinin başında Gaziemir geliyor. Sadece partinin ve kentin gelişimi için çalışmalarını sürdüren, ilçe yönetimi ve belediye başkanıyla uyumlu çalışan, genç ve dinamik İlçe Başkanı Umut Tekin’i kutluyorum” dedi. Tekin ve Şenol’un Bulgaristan’daki Hak ve Özgürlükler Hareketi’ne verdikleri desteğe de değinen Engin, “Başkanlarımız bu konuda büyük bir siyasi başarıya imza attılar” diye konuştu.

Taksim göndermesi, yeni dönem uyarısı

Vizyonsuz ve yeteneksiz yöneticilerin Türkiye ve İzmir’in gelişimini sağlayamadıklarını savunan Engin, Gezi Parkı olaylarına değinerek sözlerine şöyle devam etti; “Popülist siyasetçileri, Türkiye’nin göbeğindeki parkı söküp bina yapmak isteyen yöneticileri tarihte affetmez, kimse de affetmez. Gezi Parkı’yla yeni bir dönem başladı. Toplumun ihtiyaçları istekleri farklılaştı. İzmir’de 5 yüz bin yeni genç seçmen var. Bu yeni dönemi iyi okuyan, iyi analiz eden önümüzdeki yeni beş yıllık süreçte başarılı olur.”
Meclis salonundaki sunumun ardından İl Başkanı Ali Engin ve beraberindeki heyet, Gazi Mahallesi Semtevi’nde kursiyerlerle bir araya geldi, yeni belediye hizmet binasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.