Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şenol’dan muhtara küfür iddiası

Şenol’dan muhtara küfür iddiası

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un, belediye binasındaki makam odasında Sevgi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dereboylu ve belediyede çalışan damadı Oktay Çavga’ya küfür ettiği iddia edildi.Muhtar Dereboylu, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Yıllardır mahalleme ilçeme muhtar olarak hizmet veriyorum. Belediye başkanının ettiği küfürleri hak etmedim. Çok ağırıma gitti.CHP üyesiyim. Partiden istifa edeceğim”dedi.

  • Ege Postası
  • 20.06.2014 - 18:08
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Uzun zamandır Gaziemir’de Sevgi Mahallesi’nde muhtarlık yapan CHP üyesi Hüseyin Dereboylu’nun Manisa’da memur olarak çalışan kızı Zeynep Çavga çocuğunun astım hastası olması nedeniyle İzmir sınırları içinde çalışmak için CHP Genel Merkezi ile iletişime geçti. Durumunu genel merkezde yetkililere anlatan Çavga, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi için  kendisine kolaylık yapılmasını istedi. Genel Merkez yetkililerinin Gaziemir Belediyesi’ni arayarak Çavga’nın durumu hakkında bilgilendirme yapıp belediye bünyesinde görev alması yönünde istekte bulundukları iddia edildi. Genel merkezin devreye girmesinin ardından Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Çavga’nın babası olan Sevgi Mahallesi Muhtarı Dereboylu’yu belediyede memur olarak çalışan damadı Oktay Çavga ile birlikte makam odasına çağırdı. Başkan Şenol’un görüşme esnasında Dereboylu ve Çavga’ya küfür ettiği iddia edildi.Şenol’un küfür ettikten sonra odada bulunan başkan yardımcısına Çavga'yı işaret ederek “bu adamı işten çıkarın” diye bağırdığı ve odayı terk ettiği öne sürüldü.
 
İSTİFA EDECEĞİM
Ege Postası’na konuşan muhtar Dereboylu, “ Kızımın çocuğu torunum  astım hastası…Kızm Manisa’da çalıştığı için zor oluyordu. Belediye için girişimlerde bulundu. Kızım koyu bir CHP’li olduğu için Genel merkezle temas kurmuş ve  durumunu anlatmış. Genel merkez de Gaziemir Belediyesi’yle  iletişime geçmiş.Kızım illa Gaziemir Belediyesi olsun dememiş. Burada başvurduğumuz başka yerlerde vardı. Gaziemir Belediyesi’nden bizi aradılar. Başkan Halil İbrahim Şenol’un damadımla beni çağırdığını söylediler. Yanına gittik. İçeriye girer girmez bize küfür etmeye başladı. Daha sonra yanındaki başkan yardımcısına damadımı işten çıkarmaları talimatını verdi. Damadım memur. Böyle olması mümkün değil. Belediye içinde onu sürerler. Yıllardır mahalleme ilçeme muhtar olarak hizmet veriyorum.  Belediye başkanının ettiği küfürleri hak etmedim. Çok ağırıma gitti.CHP üyesiyim. Partiden istifa edeceğim” dedi.
  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.