Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel'den Kurultay'da Kocaoğlu'na övgü: İzmir Türkiye'ye örnek

Sertel'den Kurultay'da Kocaoğlu'na övgü: İzmir Türkiye'ye örnek

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel CHP 36. Olağan Kurultayı'nda partililere ve delegelere seslendi. İzmir’in Türkiye’de tarım yatırımları konusunda öncü olduğunu ifade eden Sertel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yatırımlarının Türkiyeye örnek olduğunu vurguladı. Sertel'den Kurultay'da Kocaoğlu'na övgü

  • Ege Postası
  • 03.02.2018 - 16:39

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- CHP 36. Olağan Kurultayı'nda adaylar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve rakibi Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den sonra delegelere söz verildi. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de partililere ve delegelere seslendi.

İzmir’in Türkiye’de tarım yatırımları konusunda öncü olduğunu ifade eden Sertel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yatırımlarının Türkiyeye örnek olduğunu vurguladı.

Sertel şöyle konuştu;

“Hak, hukuk, adalet için yürüdük. Birlikte iktidar için yürüyeceğiz. Bizim genel başkanımız mütevazi, dürüst bir çizginin sembolüdür.  İzmir’den milletvekili oldum. Sosyal demokrat nitelikli duruşudur özgürlüklerden yana olan İzmir’de tarımsal kalkınma denildiği zaman akla gelen isim Aziz Kocaoğlu’dur. Çiçekçilikte, fidancılıkta, çocuklara süt dağıtımında Tire süt mücadelesinde örnek bir kenttir. Muğla’nın Aydın’ın bütün kentlerin duruşundan yaşanacak kent yaratmayı biliyoruz. Şimdi Türkiye’ye zaman geldi şimdi bu faşist rejimi yerle bir etmenin zamanı gelmiştir. Hep birlikte bu yolu mutlaka açacağız. Biz kardeşiz, biz yoldaşız. Birlik ve beraberlik yürüyüşümüzde kardeşliği savunmamız gerekmektedir. Hiç kimse annesini babasını tayin edemez. Hangi anadan babadan doğacağını edemez herkesin kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye için el ele yumruk yumruğa olacağız”.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.