Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mecliste mini İzmir zirvesi

Mecliste mini İzmir zirvesi

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş, Foça ve Bornova devlet hastanelerinin yapımının kısa süre sonra tamamlanacağını belirterek, açılışların Başbakan Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirileceğini belirtti. Mecliste mini İzmir zirvesi

  • Ege Postası
  • 02.02.2018 - 11:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli beraberinde partisinin diğer İzmir Milletvekili Atila Kaya ve AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile Mecliste Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile bir araya geldi. 

İzmir’deki sağlık yatırımları hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunulan görüşmede İzmir’de devam eden sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.

ÜÇ HASTANEYE BAŞBAKANLI AÇILIŞ 

Görüşmede İzmir’deki sağlık yatırımları hakkında Bakan Demircan’a bilgi veren AK Partili Vekil Kerem Ali Sürekli, Ödemiş, Foça ve Bornova’daki hastane yatırımlarında sona gelindiğini, kısa süre içerisinde hizmete açılacağını kaydetti. Vekil Sürekli, Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın hastane açılışlarını yapacağı bilgisini verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.