Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den görüşme sonrası ilk yorum

Yücel'den görüşme sonrası ilk yorum

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara’da yapılan il başkanları toplantısı sonrası Ege illerinin İl başkanlarıyla birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatı buldu. Toplantılarda özel bir isim vermediklerini dile getiren Yücel “Tüm talepleri Genel Başkan'a ilettik. Genel Başkanımız kendi inisiyatifini kullanacak” dedi. Yücel'den görüşme sonrası ilk yorum

  • Ege Postası
  • 01.02.2018 - 17:10

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilk kez katıldığı il başkanları toplantısı sonrası Egepostası’na konuştu. Başkan Yücel ilk kez böyle bir toplantıya katıldıklarını ifade ederek “81 il başkanıyla bir araya gelmek heyecan ve motivasyonumuzu arttırdı. Benim için güzel bir deneyimdi” dedi.

Toplantı sonrası Genel Başkan’a destek mesajı yayınlanmaması ile ilgili spekülasyonlara da yanıt veren Yücel “Toplantının amacı bu değildi” dedi.

“BİZ DE HABERLERDE OKUDUK”

Toplantı içeriği ile ilgili görüş bildirmek istemediğini de vurgulayan Yücel “Yazılanları ben de sizler gibi haberlerde okuyorum. Daha önce de söyledim isim vermek söz konu değil. Genel Başkanımız 81 il başkanını toplantıya çağırdı.  Kurultay süreciyle ilgili bir toplantı yaptık. Ege’deki il başkanlarıyla birlikte ayrıca özel görüşme fırsatı bulduk. Yazılan isimler belki de kongrenin sonucuyla bağlantılı olarak tahmin edilen isimler, öyle bir isim verme sürecimiz yok” dedi.

“İLETTİĞİMİZ İSİMLER AÇIKLAYANLAR”

İzmir’den Parti Meclisi ile ilgili tüm talepleri ilettiklerini ve inisiyatifin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nda olduğunu ifade eden Başkan Yücel, “Tüm talepleri Genel Başkan'a ilettik. Genel Başkanımız kendi inisiyatifini kullanacak. Bizim yöntemimiz bu şekilde. Bugüne kadar kim konuşulduysa  da açıklayanlardır. Bazı arkadaşlarımız Genel Başkanımızın anahtar listesinde olmaları halinde başvuru yapacaklarını dile getirdi. Adaylığını kendisi açıklamayan isimleri telaffuz etmemiz doğru olmaz. Onlar sürece göre o gün karar verecektir” şeklinde konuştu.

Toplantının Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından erken sonlandırıldığı iddialarının da yanlış olduğunu ifade eden Başkan Yücel, “Toplantı içeriği ile ilgili bilgi veremem birçok il başkanımız görüşlerini iletti, 1 buçuk saat sürdü. Kısa kesildiği söylentisi doğru değil”  diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.