Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel'den taksilere ucuz yakıt önerisi

Sertel'den taksilere ucuz yakıt önerisi

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, taksici esnafının, ÖTV'siz yakıttan taksi ve toplu taşıma araçlarının da yararlanması gerektiği yönündeki önerisine destek verdiğini söyledi. Türkiye'nin dünyanın en pahalı yakıtını kullanan ülkelerden biri olduğunu belirten Atila Sertel, “Yatlara verilen ÖTV'siz mazot, taksi ve toplu taşıma araçlarında da uygulanmalı" dedi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2015 - 12:56
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek, Başkan Celil Anık ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Oda yönetiminin kendisine aktardığı sıkıntıları dinleyen Atila Sertel, taksici esnafının sorunlarının çözümü noktasında Ankara'da girişimlerde bulunacağını söyledi. Taksiciliğin emeğin en yoğun olduğu sektörlerden biri olduğunu belirten Sertel, günün 24 saati çalışan taksici esnafının yakıt, sigorta ve vergi yükü altında ezildiğini dile getirdi. 

CHP'nin çiftçilere 1.80 liradan mazot vereceğini bildirgesine aldığını hatırlatan Atila Sertel, “CHP iktidarında esnafın biriken sorunlarını çözmek, kanayan yaralarını tedavi etmek için var gücümüzle çalışacağız. Toplumun tüm kesimleri bu iktidardan ve uygulamalarından dertli. Esnafımız vergi ve yüksek girdi maliyetlerinin altında eziliyor. Yatı olanlar indirimli mazot kullanıyor, havayolu ulaşımı teşvik ediliyor ancak toplumun büyük çoğunluğunun kullandığı taksi ve otobüslerde herhangi bir teşvik yok. Bu yöndeki talebinizi olumlu buluyorum. Taksi ve toplu taşıma araçlarına da indirimli mazot verilmeli. Böylece halkımız taksiye, otobüse daha ucuza binecektir" diye konuştu. 

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da, Atila Sertel'i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Yeniden aday olmanıza çok sevindik. İzmirlinin yakından tanıdığı ve sevdiği bir ismin Ankara'da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinden eminiz. İçimizden birinin, halkla iç içe birinin Meclis'te olması bizler açısından çok sevindirici" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.