Dolar 34,2499
%0.03
Euro 37,6470
%0.04
Altın 2.928,780
%0.25
Bist-100 9.138,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel, önce halka yemin etti

Sertel, önce halka yemin etti

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2'nci bölge milletvekili adayı Atilla Sertel, "Çocuklarımın ve benim boğazımdan bir lokma haram geçmeyeceğine dair namusum ve şerefim üzerine ant içerim" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.10.2015 - 11:41
CHP Ödemiş İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden CHP İzmir 2'nci bölge milletvekili adayı Atilla Sertel, İlçe Başkanı Nazan Dönmez ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar tarafından karşılandı. Dün (Pazartesi) Birgi Pazarı'nı partililerle birlikte dolaşan Sertel; Balabanlı, Kazanlı, Bozcayaka ve Konaklı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Bir kahvehanede konuşan Sertel, her an halka yakın olacağını söyleyerek "1 Kasım'dan sonra mecliste ant içeceğiz. Ama önce burada sizlere yemin edeceğim. Çocuklarımın ve benim boğazımdan bir lokma haram geçmeyeceğine dair namusum ve şerefim üzerine ant içerim. Hiçbir gücün beni eğip bükemeyeceğine ve yalnızca halkın önünde eğileceğime, halkın dışında bana hiçbir gücün hükmedemeyeceğine ant içerim. En ufak kusurda beni yerden yere vurun.


Siyasetçiye güven sarsılmış. Konuşup gidiyorlar bir daha da sizlerin yanına uğramıyorlar. Bana telefonla ulaştığınızda karşınızda olacağım. Sizlerin başını öne eğdirmeyeceğim" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.