Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sessizliğini Facebook'ta bozdu

Sessizliğini Facebook'ta bozdu

Ersu Hızır'ın genel sekreter olarak Büyükşehir'deki görevine iade edilmesinin ardından eski kadrosuna dönen Genç, sosyal paylaşım sitesinde patladı

  • Ege Postası
  • 29.12.2013 - 11:19
İZMİR- Ersu Hızır'ın mahkeme kararı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreterlik görevine geri iade edilmesinin ardından uzun süre genel sekreterlik görevini yürüten Pervin Şenel Genç, eski kadrosuna yanı genel sekreter yardımcılığı görevine geri döndürüldü. Kocaoğlu ile Hızır arasındaki hukuk mücadelesi sonrası koltuğunu kaybeden Genç, yaşananlar karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Genç, sessizliğini sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bozdu. Egeli Sabah'tan Ertan Gürcaner'in haberine göre isim vermeden Hızır'ı eleştiren Genç, Başkan Kocaoğlu için de aile büyüğümüz ifadesini kullandı, Fabecook'taki sayfasında Yunus Emre'nin, "Olsun be yaradan vardır. Sanma ki zalimin ettiği kardır. Mazlumun ahı indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır" sözünü paylaştı. 

"2 yılımız çalındı" 

Çeşitli internet sayfalarında kendisini hırsla suçlayanlara Yunus Emre deyişini tavsiye ettiğini belirten Genç, şöyle devam etti; "Biz nane yemedik, ailemizi karalamadık, kumpas kurmadık, 37 yıl namusumuzla hizmet verdik, mal varlığımız ortadadır. Hep mali işlerde çalıştık ne teklifler aldık ama dönüp bakmadık. Genel sekreter olmak için hiçbir çaba göstermedik ama aile büyüğümüz öyle uygun gördü. Bunu hazmedemeyenler bazılarına hizmet etti, okkanın altına biz gittik. 2 yılımız çalındı. Hayatımda hiç hırsım olmadı. Beni başkalarıyla karıştırmayın! Ancak seçim üstü içerden dışarıdan aile büyüğüme karşı gelecek zararlara karşı bir nefer olarak çalışırım. Kadro, oda, makam, para hepsi boştur, önemli olan şeref, namus, kabul edilebilirliktir. Bizim de yasal haklarımız vardır gerekirse kullanırız." (Egeli Sabah)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.