Dolar 34,1539
%-0.13
Euro 37,8002
%-0.07
Altın 2.902,400
%-0.72
Bist-100 9.039,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyfe Gölü fotoğraf sergisi açıldı

Seyfe Gölü fotoğraf sergisi açıldı

Türkiye’nin en büyük turizm mekanlarından olan Seyfe Gölü, açılan fotoğraf sergisiyle tanıtılıyor. Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner’in çektiği fotoğraflardan oluşan sergi bir hafta boyunca açık kalacak.    Sergi...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 15:45
Türkiye’nin en büyük turizm mekanlarından olan Seyfe Gölü, açılan fotoğraf sergisiyle tanıtılıyor. Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner’in çektiği fotoğraflardan oluşan sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

    Sergi açılışına katılan Vali Özdemir Çakacak, Seyfe Gölü'nün Kırşehir’in tanıtımı için oldukça önemli olduğunu söyledi. Çakacak sergide “Kırşehir’in Seyfe Gölü kuş cenneti gibi doğal güzellikleri bulundurması ve bunların tanıtımını sağlamasıyla ülkemiz genelinde isminin daha iyi duyulmasını sağlayacaktır.” dedi.

    Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner ise Seyfe Gölü'nün daha iyi tanıtılması için çalışmaların devam etmesi gerektiğini ifade etti.

    Turizm Haftası olması sebebiyle açılan sergiye Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet savcısı Mehmet Şahin, İl emniyet müdürü Mustafa İncebay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.