Dolar 34,1355
%0.22
Euro 38,0038
%-0.22
Altın 2.760,210
%0.63
Bist-100 9.757,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sincan Belediyesi, Güngörmüşler Konağı'nda iftar vermeye devam ediyor

Sincan Belediyesi, Güngörmüşler Konağı'nda iftar vermeye devam ediyor

Sincan Belediyesi, Güngörmüşler Konağı'nda Ramazan boyunca her akşam iftar yemeği vermeye devam ediyor.İftarlardaki alakadan memnun olduklarını söyleyen Güngörmüşlerden Ramazan Yılmaz, “Belediyemize bu hayırlı hizmetinden dolayı çok...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 22:32
Sincan Belediyesi, Güngörmüşler Konağı'nda Ramazan boyunca her akşam iftar yemeği vermeye devam ediyor.

İftarlardaki alakadan memnun olduklarını söyleyen Güngörmüşlerden Ramazan Yılmaz, “Belediyemize bu hayırlı hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu hayırlı hizmet dolayısıyla arkadaşlarımızla hem bir arada zaman geçiriyor hem de orucumuzu hep bir arada açıyoruz. Tüm arkadaşlarımız da iftardan memnun. İlgi, alaka ve özen bize kendimizi evimizde gibi hissettiriyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Birlik ve beraberliğin aşılandığı bu kutlu aya ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu kutlu ayda Güngörmüşler Konağımızda da büyüklerimize her gün iftar sofraları kuruyoruz. Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Onların hayır dualarını almak ve güzel temennileri duymak en güzel ödülümüz. Tüm büyüklerimizi Konağımıza bekliyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.