Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sındır 'barış' diledi

Sındır 'barış' diledi

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır belediye personeliyle bayramlaştı. Bornova Belediyesi’nin tüm birimlerindeki çalışanlarla el sıkışıp çikolata ikram eden Başkan Sındır, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi. Sındır tüm vatandaşların bayramını kutladı

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 09:53
İZMİR - Ramazan Bayramı Bornova Belediyesi’nde sıcak bir atmosferde kutlandı. Belediye personeliyle makamında Eşi Rana Sındır ve oğlu Cem Sındır ile birlikte bayramlaşan Başkan Sındır, çikolata ve kolonya ikram etti.
Ramazan ayı boyunca değişik vesilelerle ilçenin her noktasında vatandaşlarla iftar sofralarında buluştuklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bugün bayramlaşmayla birbirimize olan yakınlığımızı, sevgimizi, dostluğmuzu bir kez daha ifade etmiş olduk. Özellikle dini bayramlarımız insanlar arasındaki sevgiyi, dostluğu, kardeşliği öne çıkaran, aramızdaki kırgınlıkları, küskünlükleri unutmamıza vesile olan çok özel günler” dedi.



Sındır, “Bornova Belediyesi ailesi olarak kendi aramızda bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Ekip ruhuyla ilçemize, insanımıza hizmet ediyoruz. Tabii ki bu hizmetin iyi olması, personelimizin kendi arasındaki sevgiyi halkımıza yansıtmasıyla mümkün. Bu bayramın dil, din, ırk gözetmeksizin bütün insanlar arasında sevgiyi, barışı, dostluğu, kardeşliği öne çıkaran günler olmasını istiyorum. Bütün Bornova halkımızın, İzmirimizin, ülkemizin, bütün islam aleminin ramazan bayramını bir kez daha kutluyorum. Savaşsız ve sömürüsüz bir dünyayı ve bu bayramların da böyle bir dünyaya kavuşmamıza vesile olmasını bir kez daha gönülden diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.