Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sınır hattındaki Suriye köyleri, jetlerle bombalandı

Sınır hattındaki Suriye köyleri, jetlerle bombalandı

Şanlıurfa'nın sınırında bulunan bir Suriye köyü, jetlerle bombalandı. Bombalama sesi Şanlıurfa merkezde de duyulurken, Akçakale'de paniğe neden oldu. Bu sırada Türk jetleri de havalandı. Suriye ordusuna ait jetler Şanlıurfa'nın Akçakale...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 12:39
Şanlıurfa'nın sınırında bulunan bir Suriye köyü, jetlerle bombalandı. Bombalama sesi Şanlıurfa merkezde de duyulurken, Akçakale'de paniğe neden oldu. Bu sırada Türk jetleri de havalandı.

Suriye ordusuna ait jetler Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Rakka kentine bağlı Telabyad ilçesindeki köyleri bombaladı. Bombalama sesi sınıra yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan Şanlıurfa merkezden de duyuldu. Akçakale'de ise paniğe neden oldu.

Bu sırada Türk jetlerinin de havalandığı belirtiliyor. Bombalanan köyde yaralıların olduğu öğrenilirken can kıybından da endişe ediliyor. Öte yandan patlamanın ardından Sınıra yığılmalar oldu. Birçok Suriyelinin Türkiye sınırlarına geçmek istediği öğrenildi. Sınırda güvenlik tedbirleri de arttırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.