Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siyaseti okulunda öğreniyorlar

Siyaseti okulunda öğreniyorlar

CHP Bayraklı ilçe örgütü tarafından 2. düzenlenen, "Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi" Meclis üyeleri ve partililerin katılımı ile yapıldı

  • Ege Postası
  • 08.12.2012 - 13:53

HABER SERVİSİ (FOTOĞRAFLAR SEYFULLAH KULA) - Parti içi eğitim seminerinin 2. si Bayraklı İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapıldı. Seminere meclis üyeleri tam kadro katıldı. CHP Bayraklı Meclis üyeleri, Ali Alan, Asiye Yıldırım, Cemal Eroğlu, Cindi Can Polat, Fahretin Orandı, Hamza Işık, M.Ali Açık, Remzi Palabıyık, Veli Topal, Yüksel Türker, Serpil Kazas ,İl Disiplin kurulu üyesi Hüseyin Gün, ilçe yönecileri ve CHP Bayraklı Gençlik koları yönecileri katıldı.
Yapılan eğitimin önemli olduğunu vurgulayan eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nilgün Alpaslan, konuşmasına söyle devam etti; " CHP Genel Merkezi tarafından koordine edilen eğitimlerin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ve hedeflerinin bütün üyelerin siyasi donanımlarına katkı yapmak olduğunu belirtti. 3 gün sürecek eğitime çok sayıda belediye meclis üyesi, ilçe yöneticisi ve partili üyeler katıldı. Burada yapılacak olan eğitimin parti içinde arkadaşlarımızın parti anlayışını ve ilkelerini tekrar hatırlamalarını ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihi ve misyonunu vatandaşlarımıza aktarmalarına bilgi ve birikimlerini tazelemeleri için destek veriyoruz. Buradan mezun olan arkadaşlarımız bundan sonraki siyasi yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.
Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi seminerini ziyaret eden CHP ilçe Başkanı Levent Ölçer ise, "amaçımız bütün parti üyelerinin eğitimlere katılarak hazırlayacakları projelerle siyaset hayatında dinamizmi ve üretkenliği esas kılmak istetiyoruz. Eğitimlerin bütün hızıyla devam ediyor. Katılımcılara başarılar diliyorum" dedi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.