Dolar 34,2364
%-0.01
Euro 37,6381
%0.1
Altın 2.911,310
%0.06
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şoförlerin kavgasında seken kurşunla öldü

Şoförlerin kavgasında seken kurşunla öldü

İzmir'in Buca İlçesi Şirinyer semtinde, minibüs şoförü İ.E. (33), kendisini gibi yolcu taşıyan iki minibüs şoförüyle tartışıp, tabancayla ateş etti.

  • Ege Postası
  • 06.09.2012 - 12:23

İZMİR - Olayda yoldan geçerken seken kurşunla yaralanan Kadir Bayındır (31) hayatını kaybetti, kavgaya karışan şoförler Onur Kaplan (32) ve Barış Kurt (37) ise yaralandı.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında NATO kavşağında meydana geldi. Farklı minibüs hatlarında çalışan İ.E. ile Onur Kaplan ve Barış Kurt arasında yolcu kapma yüzünden sık sık tartışma çıktı. İ.E.'nin, kavşakta karşılaştığı Onur Kaplan ve Barış Kurt ile bu kez yaşadığı tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yanında bulunan tabancasını çıkartan İ.E., peşpeşe ateş etmeye başladı.

YOLDAN GEÇERKEN VURULDU

İ.E.'nin tabancasından çıkan kurşunlar, tartıştığı Onur Kaplan'ın sağ ayağına, Barış Kurt'un ise, sol omuzuna isabet ederek yaraladı. Bu sırada kurşunlardan biri de sekerek, yoldan geçen doğalgaz servisinde çalışan evli ve 1 çocuk babası Kadir Bayındır'a isabet etti. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bayındır, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Olayın ardından kaçan katil zanlısı İ.E., polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan İ.E., Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.