Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak: AK Parti belediyelerinin beceriksizliğini anlatın!

Solak: AK Parti belediyelerinin beceriksizliğini anlatın!

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak EVKA 2 Mahallesi’nde katıldığı toplantıda bir vatandaşın, “İzmir’i kaybederseniz size hakkımızı helal etmeyiz” demesi üzerine, “Otobüs duraklarında profesyonel propagandacıların çalıştığını bilin.Oraya oturup da sabahtan akşama kadar otobüslere binmeden sürekli belediyemizi kötüleyen insanlar var. Siz de beceriksiz AK Parti belediyelerini konuşun” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2013 - 10:37
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ - Hizmetlerini mahalleleri dolaşarak görsel sunumla anlatan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın son durağı EVKA 2 mahallesi oldu. Mahalleden toplantı ya katılan bir vatandaşın Başkan Solak’a “eğer İzmir’i kaybederseniz size hakkımızı helal etmeyiz” demesi üzerine Belediye Başkanı Metin Solak , vatandaşa da büyük görev düştüğünü ve bu doğrultuda yapmaları gerekenleri söyledi.

PROFESYONEL PROPAGANDACILAR ÇALIŞIYOR
Otobüslerde ve duraklarda belediyeleri vatandaşa kötüleyen insanlar olduğunu belirten Solak, “ Otobüs duraklarında bazı şeyler duyuyorsunuz.Otobüs duraklarında profesyonel propagandacıların çalıştığını da bilin.Oraya oturup da sabahtan akşama kadar otobüslere binmeden sürekli belediyemizi kötüleyen insanlar var. Ama şunu bilin ki CHP’li belediyelere yapılan baskılar ortada….Bunu dile getirmek sizin işiniz değil. Sizin işiniz savunmak” dedi.

BECERİKSİZ AK PARTİ BELEDİYELERİNi ANLATIN

“Biz iş yapıyoruz.Bu yüzden üzerimize geliyorlar” diyen Solak şöyle devam etti; “ Süt dağıtıyorsunuz vatandaşa dağıtıyorsunuz, mandalina alıyorsunuz vatandaşa dağıtıyorsunuz, belediyenin otoparklarını mafyalara peşkeş çekmiyorsunuz…. Sonra 397 yıl ile yargılanıyorsunuz. Suyu ucuz dağıtıyorsunuz diyorlar yolsuzluk iddiası ile karalamaya çalışıyorlar. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. Biz bunları konuşmayacağız…Sizin konuşacağınız şu...Beceriksiz AK Parti belediyelerini konuşun...1 km metro yapamayan Ankara Büyükşehir Belediyesini konuşun…Bizim belediyelerimiz başarılı.CHP’li belediyeler tüm olumsuzluklara rağmen onlara belediyeciliği öğretiyorlar. Bizler hizmet ederek halkın parasını halk için kullanarak seçimleri kazanıyoruz.Lütfen eksilerimizi biz aramızda konuşalım.Bizim işimiz olmayan şeyleri de konuşmayalım”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.