Dolar 34,1581
%0.14
Euro 38,0417
%-0.33
Altın 2.921,380
%0.23
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak: Eğer benden başka aday gösterilirse bir 35'lik rakı içeceğim

Solak: Eğer benden başka aday gösterilirse bir 35'lik rakı içeceğim

CHP Çiğli İlçe Danışma Kurulu toplantısına Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın sözleri damgasını vurdu. Solak “Ben inanıyorum ki bu partiden kim aday gösterilirse gösterilirsin Metin Solak onun emrinde bir nefer gibi çalışacaktır bunun da sözünü veriyorum. Sadece bir tolerans istiyorum. Ola ki benim dışımda biri aday gösterilirse ilk gün bir 35lik rakı içeceğim” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 10.04.2013 - 18:02

EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Yerel seçimler öncesi siyasetin nabzı daha hızlı atmaya başladı. Çalışma temposunu artıran Çiğli CHp İlçe örgütünün Danışma Kurulu toplantısına Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da katıldı. Solak “Yerel seçimler AK Parti iktidarının kırılma noktasıdır. Biz bir yıl sonraki seçimlere AK Parti iktidarının dayanaklarını ayaklarını kırarak mı gideceğiz yoksa kendi dayanaklarımızı ve ayaklarımızı kırarak m? Bunu  bir kez daha CHP’li olmanın sorumluluğuyla değerlendirmeliyiz. İlçe örgütümüz çok ciddi çalışmalar yapmakta. Çiğli’nin daha önce gidilememiş her noktasına gidiyorlar. Şu bizden şu onlardan demeden çalışıyorlar. Bu çalışmaların mimarisi olan herkesi takdir ediyorum ve teşekkür ediyorum. Biz de arkalarında duruyoruz. Gerekli desteği sağlıyoruz. Ne olması gerekiyorsa sağlıyoruz. Yasalar ve imkanlarımız çerçevesinde. Bu çalışmalara katkı koyanlara da tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

PARTİLİLER MAALESEF KENDİ BELEDİLESİNİ ELEŞTİRİYOR
Başkan Solak “Çiğli CHP tek yürek, tek yumruk, iktidarın dayanak noktalarını 2014 yılında ortadan kaldırmak için çalışıyorlar. Genel başkanımız ve başkan yardımcılarımız geçenlerde kendi içinizdeki çatışmaları bırakın dedi. Partililerimiz maalesef kendi belediyesini eleştiriyor. Neden insanları ikna etmiyorsunu? Neden Ankara Büyükşehir Belediyesinin ya da AK Partili belediyelerin beceriksizliklerini anlatmak yerine kendi içimizi eleştiriyorsunu? Bu bizi güçlendirmez. Ben buradan çok iyi bir ders çıkardım. Söz veriyorum. Ne olursa olsun şahsi olarak, şahsıma yapılabilecek, bir partilimin yaptığı en ufak bir eleştiriye bile cevap vermeyeceğim. Bir tek başkan aday adayı arkadaşımı eleştirmeyeceğim, cevap vermeyeceğim. Bundan sonra AK Parti’nin eleştirilerine cevap vermek dışında hiçbir şey benden duymayacaksınız” dedi.

BİR 35’LİK RAKI ALIP!
Başkan Solak “Ben inanıyorum ki bu partiden kim aday gösterilirse gösterilirsin Metin Solak onun emrinde bir nefer gibi çalışacaktır bunun da sözünü veriyorum. Sadece bir tolerans istiyorum. Ola ki benim dışımda biri aday gösterilirse ilk gün bir 35lik rakı içeceğim” diye konuştu. Başkan Solak’ın buz sözleri toplantıya katılanlar tarafından alkışlarla desteklendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.