Dolar 34,2325
%0.03
Euro 37,5774
%0.27
Altın 2.879,780
%0.35
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solo Türk, Ereğli semalarında gösteri öncesi keşif uçuşu yaptı

Solo Türk, Ereğli semalarında gösteri öncesi keşif uçuşu yaptı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir jet uçağı alçak uçuş yaparak hem vatandaşları tedirgin etti hem de kendisine hayran bıraktı. Ereğli semalarında öğleden sonra bir jet uçağı alçak uçuş yaptı. Vatandaşların tedirgin olduğu alçak...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 18:10
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir jet uçağı alçak uçuş yaparak hem vatandaşları tedirgin etti hem de kendisine hayran bıraktı.

Ereğli semalarında öğleden sonra bir jet uçağı alçak uçuş yaptı. Vatandaşların tedirgin olduğu alçak uçuş esnasında çıkan ses ise adeta kulakları sağır eden şiddetteydi. Tedirginliklerini üzerinden atan vatandaşlar jet uçağının akrobasi hereketlerini izlemeye başladı. Görsel olarak muhteşem görüntülerin yaşandığı tek uçaklı gösterinin nedeni kısa sürede anlaşıldı. Ereğli semalarına gelen jet uçağı, olası bir aksiliğin önüne geçmek için gösteri öncesi keşif yaptı. Yaklaşık 45 dakika Ereğli semalarında uçan jet uçağı daha sonra bir anda gözden kayboldu. Türk Hava Kuvvetleri'nin F 16 gösteri uçağı Solo Türk, Sahil Bandı Amfi Tiyatro ve çevresinde festivalin ilk günü kortejin ardından merakla beklenen gösterisini yapacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.