Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Spiralden çıkan kıvılcımlar, az daha evi yakıyordu

Spiralden çıkan kıvılcımlar, az daha evi yakıyordu

Kahramanmaraş Elbistan’a bağlı Taşoluk mevkiinde, bir vatandaşın kullandığı elektrikli spiralden çıkan kıvılcımlar, az kalsın tamir etmek istediği evi ve arabayı yakıyordu. Yangın bugün saat 13.00 sıralarında Taşoluk mevkiinde çıktı....

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 15:31
Kahramanmaraş Elbistan’a bağlı Taşoluk mevkiinde, bir vatandaşın kullandığı elektrikli spiralden çıkan kıvılcımlar, az kalsın tamir etmek istediği evi ve arabayı yakıyordu.
Yangın bugün saat 13.00 sıralarında Taşoluk mevkiinde çıktı. Veysi Karagenç, bölgede bulunan ve yazlık olarak kullandığı evinde tadilat yapmak istedi. Tadilatı yapan usta elektrikli spiralle demir keserken, spiralden çıkan kıvılcımlar, çevrede bulunan ahşap malzemeleri ve tahtaları tutuşturdu. Bir anda alevlerin arasında kalan Veysi Karagenç ile usta kamyoneti ve özel otomobilini kurtardıktan sonra yangına müdahale etti.
Rüzgarın ve kuru otların da etkisiyle yayılan yangına bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri müdahale etti. Evin yakınında bulunan bağa da büyük zarar veren yangın yaklaşık 1 saatlik bir çabanın ardından kontrol altına alınabildi. Yangında maddi hasar meydana geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.